Aangesloten bij

Over Rossel

Tandprotheticus Rossel

Tandprotheticus Rossel is een praktijk die gespecialiseerd is in het aanmeten, vervaardigen, aanpassen en repareren van kunstgebitten. Door zijn kennis en ervaring kan hij er voor zorgen dat uw kunstgebit beter past zonder verwijzing van een tandarts.

Vanaf het begin tot het eind is tandprotheticus Robert-Jan Rossel het aanspreekpunt die u door het gehele traject begeleid. Hij doet zowel de behandelingen bij de patiënt als de technische vaardigheden aan de prothese wat tot een optimaal resultaat voor de patiënt zal leiden.
Ook is hij gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten op implantaten en werkt nauw samen met een tandarts-implantoloog.

De praktijk bestaat al ruim 40 jaar toen grondlegger JPA Rossel als één van de eerste tandprotheticus van Nederland zijn praktijk in Vlissingen heeft geopend. In 1996 is zijn zoon Robert-Jan Rossel in de praktijk begonnen als tandtechnieker en heeft uiteindelijk zijn studie goed afgerond tot tandprotheticus.

Verhuisd

Na 40 jaar een bekend gezicht in de Hobeinstraat 52 te zijn geweest, ben ik in februari 2016 verhuisd naar een nieuwe locatie in de Badhuisstraat 54 te Vlissingen. Hier is een ruime moderne praktijk gerealiseerd die volledig is ingericht voor het comfort van de patiënt, hygiëne en voorzien van alle moderne apparatuur voor het maken een goede prothese. U als patiënt zal zich bij mij op uw gemak voelen, er is gedacht aan een huiselijke wachtruimte, een behandel gedeelte maar ook een plaats waar ik met de patiënt aan een tafel kan zitten om alles rustig te kunnen bespreken. Het zal een beleving zijn die u niet vaak zult zien en met een gerust gevoel bij mij weg zal gaan.

Studie tot tandprotheticus van Robert-Jan Rossel:

1996-2000 opleiding tandtechnieker, IVT Nieuwegein (nu SVGB)
2000-2001 opleiding specialisatie volledige prothese, IVT Nieuwegein
2001-2005 opleiding tandprothetiek, Hogeschool Utrecht

Na het overlijden van JPA Rossel in 2005 heeft Robert-Jan de praktijk overgenomen. Hij heeft de ruime ervaring en kennis van zijn vader gecombineerd met de technieken van nu. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en kunnen door de jarenlange ervaring er voor zorgen dat u een kunstgebit krijgt dat niet van echt te onderscheiden is.

Branche gecertificeerd

Kwaliteit, hygiëne en transparantie is zeer belangrijk en daarom is de praktijk gecertificeerd volgens ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hierdoor wordt de praktijk transparant en inzichtelijk waardoor de kwaliteit alleen maar toe zal nemen. Er wordt alleen met de allerbeste producten gewerkt en op gebied van bedrijfsvoering, patiënten registratie en hygiëne worden protocollen streng nageleefd dat elke 3 jaar door een externe partij wordt gecontroleerd.

Waarvoor kunt u bij tandprotheticus Rossel terecht:

  • Advies/informatie
  • Beoordeling van een prothese/second opinion
  • Bovenprothese
  • Onderprothese
  • Volledige prothese
  • Prothese op implantaten
  • Overkappingsprothese
  • Partiële prothese (gedeeltelijk)
  • Aanpassing van een prothese
  • Reparatie aan een prothese